Högklassiga
belysningslösningar från Vasa till hela Finland

Elbus Oy är ett finländskt familjeföretag som främst har riktat in sig på belysningsstyrning. Med pålitlig professionalism tillhandahåller vi ett brett sortiment av lösningar för olika behov av belysningsstyrning från Vasa till hela Finland.

Kontakta oss

Belysning är en viktig del av effektiviteten och komforten i alla utrymmen. Genom att lägga lite intelligens till styrningen kan mycket intuitiva och energieffektiva lösningar uppnås! Tack vare vårt omfattande och högklassiga sortiment kan vi anpassa belysningen till mycket olika utrymmen och användningsändamål.

Högklassiga produkter från de bästa tillverkarna i branschen

Bland företagen som vi representerar finns bland annat kända tyska namn, såsom Siemens och Altenburger. Du kan vara säker på att de produkter du köper från oss kommer att uppfylla de mest krävande standarderna i branschen när det gäller kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Produkterna vi representerar är moderna och i linje med de senaste innovationerna i branschen, av oss får du alltså moderna och energieffektiva lösningar.

Läs mer om våra produkter

Det finns flera skäl att välja Elbus Oy

Mitalikuvake

Högklassiga produkter

Vi representerar branschledande företag och produkter som är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet.

Pakettikuvake

Omfattande sortiment

I vårt breda och mångsidiga sortiment finns förstklassiga produkter för olika användningsändamål och lokaler, från klassrum till restauranger, från industrilokaler till teatrar.

Hehkulamppukuvake

Betjäning med professionalism

Vår betjäning är alltid fullständigt professionell. Arbetena utförs omsorgsfullt och i tid, precis så som det är överenskommet inom projektets ramar.

Omfattande produktsortiment för olika användningsändamål

I vårt sortiment finns styrningar som reagerar på ljusnivån, såsom styrningar som kan jämföras med dagsljus samt system med närvarodetektor. I vårt utbud finns även självstyrande och DALI-busstyrningssystem som är integrerade i KNX-busstyrningssystemet. Styrningen är praktisk med de bekväma styrenheterna, såsom nivå- och situationsstyrningar, potentiometrar och knappaneler. De trådlösa systemen kan enkelt styras med mobila enheter, såsom iOS- och Android-enheter.

Vi tillhandahåller även apparater och enheter som installeras på väggarna i sporthallar samt bollskydd som skyddar mot stötar och vandalism. Vi berättar gärna mera om våra produkter och tjänster och hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för olika utrymmen.

Fråga efter mer information

Innovativ och professionell betjäning

Vi strävar efter innovation i vår service och i all vår verksamhet genom utnyttjandet av ny teknik inom branschen och vårt breda produktsortiment som innehåller optimala helhetslösningar även för de mest utmanande lokalerna. Våra kunder består främst av elentreprenörer, tillverkare av elcentraler och elgrossister.

Våra hållbara kundrelationer bygger på förtroende och goda erfarenheter av vårt omfattande produktutbud.

Vi strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet genom att ta hänsyn till kundens önskemål och innovationerna inom branschen.

Från Vasa betjänar vi hela landet. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information om våra tjänster eller produkter. Du når oss bäst via e-post och genom att fylla i och sända formuläret som finns på sidan med kontaktuppgifter. Vi besvarar alltid förfrågningarna så snart som möjligt!