ELBUS OY VAASASTA TOIMITTAA PALLOSUOJAT JA VALAISTUSTUOTTEET YMPÄRI SUOMEN

Kysy lisää

Valaistuksen ohjaukseen erikoistunut perheyrityksemme Vaasasta palvelee koko Suomen alueella. Laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät muun muassa sähkölaitteita iskuilta sekä muilta vastaavilta ympäristörasituksilta suojaavat pallosuojat sekä himmentimet ja säätimet ja niiden ohjaimet. 


Panostamme tuotteidemme ja järjestelmiemme ensiluokkaisuuteen, joten voit olla varma niiden kestävyydestä ja luotettavuudesta. Edustamme alan huippuyrityksiä, kuten Siemensiä ja Altenburgeria. Löydät valikoimastamme kaiken valaistuksen ohjaukseen tarvittavan: väyläohjausjärjestelmistä erilaisiin tunnistimiin sekä ohjainkojeista himmentimiin ja pistorasiasuojiin.

Mikäli haluat tietää lisää jostain edustamastamme tuotteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme tavoitettavissasi sähköpostilla sekä yhteydenottosivun lomakkeella

Tutustu tarjoamiimme tuotteisiin

Langattomat järjestelmät

Läsnäolotunnistimet

Asiakaslähtöistä ja osaavaa palvelua

Kun tilaat tuotteet meiltä, voit olla varma, että palvelu toteutetaan ehdottoman ammattitaitoisesti sekä sovitussa ajassa ja budjetissa. Autamme räätälöimään kokonaisvaltaiset ratkaisut projektiisi luotettavasti ja toiveesi huomioon ottaen.


Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella – vastaamme kysymyksiin aina mahdollisimman ripeästi.

Ota yhteyttä